Conversa amb el Dimoni II

Dancing with Devil 


Dimoni: Lady, captivar-te és difícil però un repte d’allò més estimulant per qui no vol aturar-se en la superficialitat del més senzill. Tant de bó tots no ens aturem en aquells segons biològics i aprenem a endinsar-nos dins el bosc de les sensacions.

Lady: Tot el superflu acaba per esvair-se en un mar d'ignomínia fútil, que amb el temps desapareix...s'oblida...només la intensitat del bosc ens fa gaudir del perfum real de les flors, les sensacions i, fins i tot, els petons regalats als qui s'ho mereixen, els qui hi estan a l'alçada.

Dimoni: Quin plaer deixar-se acaronar p les teves paraules.. res pot rivalitzar dins d’un mar de perfums florals i de llavis humits, q concentrant la humitat d’un cor ple de desig, s’abandoni als sentits q li proporcionaran una persona com cal. Fer-te somniar no es a l’abast de tothom

Lady: La intensitat dels mots fent fressa a cau d'orella és un regal en dos sentits, assolir mil sensacions a flor de pell, només llegint, arribant on el tangible topa, costa. És un vici que et sedueix, una droga pels sentits, per una sinapsi que saliva enyorada d'aquesta percepció.

Dimoni: Om queda mut davant els mots a cau d’orella i cercant la teva pell, deixa que parli per si sola regalant milers d’imatges d’on no pot escapar. L’orquestra inicia la simfonia del cos que amplifica les notes plenes de sentit que harmonitzen l’ambient..

Lady: Gemecs ocults regalats pel subconscient, que allibera el més profund, el contacte entre dos pells...pèl moixí eriçat, controvèrsia corporal per arribar on el tacte no deixa i evadir-se més enllà de la raó, perdent el capteniment, deixant que la follia en sigui la protagonista.

Dimoni: Estimada Lady.. els gemecs son les notes d’aquesta simfonia.. om un no tan sols desitja ser altaveu d’elles, també gravadora de llurs moments per immortalitzar allò que tota persona de be tindria que experimentar més sovint. Ets fantàstica, sort en tenim els teus seguidors.

Lady: Mira que m'ho passo bé piulant així!... hehe... em sap greu, però per feina haig de fer un #tuitinterruptus ... Moltes gràcies Dimoni per fer-ho possible, fantàstica ha estat l'estona compartida!!! de debò, com sempre, un plaer! #EnsLlegim #EnsSentim #ElmeuDimoni



Dedicat a l'@endemoniat... gràcies! ;-*

Entrades populars