CONVERSA AMB EL DIMONI

Angel and Devil Love (by HeavenHellArt)
DE DIA
Endimoniat: Hi ha Silencis que valen el preu de mil xerrades que no porten enlloc, paraules buides en una mar plena de sorolls.
Lady: Pertorbada per incoherents desmemoriats, creadors de fal·làcies temps enrere, que ara desmenteixen, embrutint el camí a la Llibertat.
Endimoniat: Malgrat tot, les seves pitjades no deixen empremta, els botiflers no tenen ombra definida, són esperits sense cos i seny.
Lady: Però, quan la justícia obri el bon camí, la força independent escombrarà les restes i explicarà a crits la veritat d'aquest poble.
Endimoniat: Així es Lady, la veritat és tossuda com l'aigua que sempre arriba a mar, la mentida es converteix en núvol dispersat sense dignitat.

DE NIT
Lady: Moltes gràcies wapo! Saps que és un plaer seguir-te... ;-) #FF de tornada.
Endimoniat: En vida teva Lady, i en pensament silenciós d'un instant ple d'estelades :-)
Lady: Caram! Això sí que és enlluernar a la Lady, no vull imaginar com deu ser passejar per les brases de l'Infern! ;-)
Endimoniat: El foc és encès fruit de les emocions i sentiments que ens envolten, som passió, força, empenta i pur foc viu.
Lady: Vaja... L'atracció dels forts arrossega als més benèvols al pecat, seduïts pel tarannà imparable d'assolir allò que es vol.
Endimoniat: Què és pecat? Sentir el cor bategant i fruir del seu foc? O la repressió de les emocions i sentiments que necessiten acaronar la pell?
Lady: Tots dos són pecat si es té lliure elecció. Si la realitat lliga de mans i segella llavis, llavors esdevé desig forà de passió.
Endimoniat: Lady, la passió i els sentiments sols tenen un Amo, un mateix. Qui ho veu com un pecat, és que mai ho ha sentit i lluny està de fer-ho.
Lady: Sovint es regala l'autonomia a qui no s'ho mereix i ofega els batecs en gel que encuirassa un cor esquinçat. Després el pecat esdevé aire i luxúria a la sang, gaudint del foc i el desig, perdent la raó. Pecar molt et fa bèstia, fins que frenes per instint.
Endimoniat: Caldria recordar l'inventor del terme "pecat", aquells que neguen tot allò que ens fa humans. El dimoni ho és per sinceritat.
En un món hipòcrita, és, malauradament, una constant errar a qui es dóna allò que és foc dins nostre.
Lady: No hi hauria d'haver normes, per això, quan aprens a trencar-les, ja no tens aturador, i el món es fa petit. Pecar és deliciós! ;-)

 Dedicat a @endemoniat ... perquè sempre és un plaer piular amb ell i un luxe llegir-lo... (http://endemoniat69.wordpress.com/)  

Entrades populars